Usluge grafičkog dizajna

Imperativi svake kompanije su:

Izgraditi brend, unikatan stil i biti prepoznatljiv na tržištu

Mi znamo kako postići cilj i transformisati vizije naših klijenata u bolju budućnost.

Dizajn bez kompromisa i fokusiranje na projekat cijelog tima. Personalizovan pristup svakom klijentu. Slušanje i precizna specifikacija su 90% na putu do rešenja.

Home-11-SEO-Consultancy-Icon

Izrada jednostavnijeg logotipa sa do 5 grafičkih rješenja – dizajn prijedloga, do 2 revizije ili korekcije. Izrada u vektorskom obliku crno-bijele i u boji varijante loga.

Home-11-Content-Marketing-Icon

Grafičko oblikovanje i priprema za sve tehnike tiska kataloga proizvoda ili usluga. Oblikovanje brošura modernog izgleda u različitim formatima i opsegu stranica.

Home-11-Keyword-Research-Icon

Dizajniranje materijala koji će poboljšati vaš vizualni identitet tvrtke ukomponirane s pripremom za tisak koja će vam uštediti cijenu tiska, te odabir materijala poput papira i kombinacije različitih tehnika tiska. Letci i flyeri moraju biti efektivnog dizajna kako bi privukli pažnju, jer im je to i namjena.

Želite li najbolje za vaš biznis?

Najčešće prvi kontakt vaših novih klijenata ili potencijalnih kupaca s vašom tvrtkom je kroz grafički dizajn, bilo putem vaše brošure, logotipa, oglasa ili nečeg drugoga. Dali vaš postojeći vizualni identitet ili marketing i oglašavanje ili logotip prenosi jasnu i pravu poruku o vašim uslugama i proizvodima?

Neovisno o tome dali trebate uslugu dizajna za jedan projekt ili ste zainteresirani za cjelokupni brending, izuzetno je važan odabir pouzdanog dizajnera s iskustvom koji će razumjeti vaše želje i tržište za vaše proizvode ili usluge i koji će uspješno pretočiti to iskustvo u atraktivnom grafičkom dizajnu za tvrtku, proizvod ili uslugu.

Point studio Vam nudi profesionalna rješenja visoke kvalitete prilagođena vašim potrebama i zahtjevima. Zajedno s vama upoznati ćemo vaše poslovanje i vaše potencijalne klijente, vaše individualne želje i pratiti vaš budžet. Grafičko dizajniranje od jednostavne vizit karte do cjelokupnog brendiranja tj. oblikovanje svih vaših materijala u jednu cjelinu.

Home-11-Service-Section-Maximize-Image