Provjerite ko organizuje najbolje team building-e u BiH

TOP TEAM BUILDING AKTIVNOSTI NA POPULARNIM LOKACIJAMA U BiH

I

Aktivnosti team buildinga kreiramo tako da zabave i motiviraju vaše zaposlenike. Korisne su za podizanje produktivnosti i morala kod zaposlenika kao i stvaranju timskog duha.

Vrhunske aktivnosti

Tražite li popularne ideje za team building za vaš sljedeći korporativni događaj? Evo naših najboljih brzih, fleksibilnih i pouzdanih grupnih aktivnosti koje nadahnjuju prijateljstvo i timski rad.

Timska saradnja

Stvaranje timske saradnje odličan je način za jačanje veza između kolega, povećanje suradnje i podsticanje vještina rješavanja problema i strateškog razmišljanja – a sve dok istražujete svoju okolinu na novi i uzbudljiv način. Izaberite neku od različitih opcija koje se mogu pokrenuti bilo gdje u BiH.

WORLD-CLASS TEAM BUILDING
Naš pristup team buildingu je da on mora biti zabavan, angažovan, te pozitivno utječe na promjenu budućeg ponašanja.

Indoor Team Building

Da li vam treba aktivnost team buildinga koja se može izvoditi u vašoj konferencijskoj sali, kancelariji ili hotelu? Naša rješenja za događaje u zatvorenom prostoru uklanjaju vremenske nepogode i donose team building za vas. Izaberite neku od opcija koje se mogu pokretati u raznim zatvorenim prostorima u BiH i odgovaraju velikim ili malim bdžetima.

Outdoor Team Building

Da li tražite zabavu gdje ćete ljude odvesti van na vaš sljedeći korporativni događaj? Istražite BiH i doživite znamenitosti oko sebe sa zabavnom i privlačnom vanjskom aktivnošću.

JESTE LI SPREMNI ZA POKRET?
Voljeli bismo da vaš sljedeći događaj bude zaista poseban

Kulinarski izazovi

Za gurmane priruđujemo šou u kuhinji. Zabavite se i prepustite takmičenju u kulinarstvu. Pridružite se kolegama i kolegicama u pokazivanju vašeg umijeća kuhanja.

Extremne aktivnosti

Ukoliko vaš tim voli adrenalin i sport onda je ovo pravi izbor za vas. Prihvatite izazove i avanture koje vam možemo prirediti kroz neke od extremnih team building aktivnosti.

IZAĐITE IZ SVAKODNEVNE RUTINE
Izaberite neke od najboljih aktivnosti team buildinga u BiH i povežite se sa svojim timom izvan kancelarije.

Zašto i kada je najbolje organizovati team building?

Svima je dobro poznata činjenica da team building događaji stvaraju čvrste veze među zaposlenima i ojačavaju timski duh. Najčešći periodi u godini kada se organizuju team building događaji su tokom proljeća i rane jeseni, kada je lijepo vrijeme. Međutim, team building događaje ne treba zapostaviti ni kada vremenski uslovi nisu baš idealni. Kao što ne možete izostati sa posla kada Vam vremenske prilike ne odgovaraju, tako ne smijete dozvoliti da isti utiču na građenje jakog poslovnog tima!

Zašto baš nas odabrati?

Nudimo Vam veliki izbor indoor programa, koji će Vas impresionirati! Veliki broj renomiranih kompanija je prepoznao naš trud da se istaknemo u ovoj oblasti i ukazao nam povjerenje, a značajan broj njih se ponovo odlučuje da nam provjeri organizaciju team building event-a. Provjerite zašto se veliki broj kompanija i organizacija odlučuje baš za nas!

TOP PROGRAMI

Saznajte koja će avantura nadmašiti vaša očekivanja.

Javite nam se, a mi ćemo vam prezentovati Team Building programe

Pozovite nas 061667738