Search Engine Optimization

SEO-Optimization -Image

Šta je SEO (Search Engine
Optimization)?

SEO je skraćenica za „optimizaciju pretraživača“. Jednostavno rečeno, SEO je svaka radnja koja ima za cilj da optimizira ili poboljša performanse vaše web stranice u organskim rezultatima pretraživanja. Krajnji je cilj SEO-a obično postići da se web mjesto rangira na prvom mjestu na pretraživačima poput Googlea ili barem na prvoj stranici.

 

Svakodnevno se sve više tvrtki prodaje putem interneta, a konkurencija je sve jača. SEO se pojavio kao način da se pretraživačima kaže koje web stranice i internetske trgovine zaslužuju vrijednu pažnju kupaca i pretraživača. Bez SEO-a, Google može rangirati prodavaonice u koje niko ne kupuje na prvom mjestu rezultata pretraživanja!

Zašto je SEO važan za vaše poslovanje?

SEO (optimizacija za pretraživače) – poboljšava vašu vidljivost na relevantnim stranicama rezultata pretraživača (SERPs) na pretraživačima kao što su Google, Yahoo !, i Bing. Postoji more strategija i tehnika za povećanje vidljivosti što može rezultirati povećanim prometom na web stranici.

 

Ako se nalazite na prvoj strani Google-a, vi ste već uspješni u svom biznisu!

U usporedbi s drugim strategijama digitalnog marketinga, poput oglašavanja s plaćanjem po kliku (PPC), SEO ne donosi rezultate preko noći. Može trajati nekoliko mjeseci da SEO da rezultate. Ovi su rezultati, međutim, često vrijedni čekanja.

 

Danas organski rezultati pretraživanja pokreću više od 50 posto prometa web stranica, zbog čega sve više tvrtki još jedanput gleda na optimizaciju pretraživača (SEO) i SEO menadžment kako bi povećali svoje prihode i kompaniju.

SEO-Analytics-Image

Provjerite SEO rangiranje vaše stranice!

ISKORISTITE ŠANSU I ISTRAŽITE MOGUĆNOSTI

Naša SEO ponuda

Povećajte povjerenje, relevantnost i autoritet kako bi se vaš brend pojavljivao u vrhu rezultata pretraživanja kupaca i bez plaćene reklame.

Da li želite više organskog prometa?

Naš tim stručnjaka može optimizirati vašu web stranicu za pretraživač.

TREBATE MARKETINŠKU POMOĆ?

SEO čini vaš život jednosavnijim. Bolji SEO znači bolje iskustvo

Kao dio SEO upravljanja, vaš tim ili agencija razvija, vodi i mijenja strategiju kako bi maksimizirao rezultate i postigao marketinške, prodajne i poslovne ciljeve.

 

Nedavno je istraživanje, na primjer, otkrilo da 55 posto kompanija partneruje sa SEO agencijom.

 

Ključno je shvatiti koliko je ustvari važno  SEO upravljanje. Na taj način možete izgraditi osnovu za konkurentnu strategiju koja ustvari donosi prihode vašoj kompaniji.

SEO-Experience-Image