Karijera

U POTRAZI SMO

Trenutno otvorena radna mjesta

Pridružite se našoj misiji pružanja usluga digitalnog marketinga različitim biznisma – dok uporedo izgrađujete svoje lično znanje i rstete kao pojednac.

Career-Main-Image

Želite započeti svoju karijeru na najboljem mjestu za rad u Digitalnom Marketingu? Razmatramo i zapošljavamo kandidate za praksu za jesen 2019., proljeće 2020. i ljeto 2020.!

Naša misija u Point Studiu je da učinimo poslovanje naših klijenata uspješnijim putem snage interneta. Za to koristimo najnovije tehnologije u Digtalnom marketinu, web dizajnu i razvoju, a mi kao porodica radimo na tome. Također se trudimo stvoriti radno mjesto i kulturu koj čini najsretnije zaposlenike. Tražimo pojedince koje se žele konstantno razvijati, koji imaju strst prema webu, pozitivan stav na život i odlučnost da uspiju. Ako želit da se zabavljate, to je bonus.

Otvorene pozicije

Digital Marketing Specialist

Zainteresovni ste za rad u Point Studio timu za digitalni marketing? Onda smo i mi zainteresovani za vas! Pogledajte ovu stranicu da biste saznali više o tome da li ste stručnjak za digitalni marketing.

Social Media Manager

Zainteresovni ste za rad u Point Studio timu za digitalni marketing? Onda smo i mi zainteresovani za vas! Pogledajte ovu stranicu da biste saznali više o tome da li ste stručnjak za društvene mreže.

SEO Analyst

Zainteresovni ste za rad u Point Studio timu za digitalni marketing? Onda smo i mi zainteresovani za vas! Pogledajte ovu stranicu da biste saznali više o tome da li ste stručnjak za SEO analizu.