Google & YouTube reklame

Content Optimization

Istraživanje koje ključne riječi su najtraženije na Google pretragama za određenu djelatnost. Odnosno na koje riječi ili fraze je potrebno staviti reklamu.

Keyword Research

Search kampanja je plaćena reklama na Google tražilici za rijeći ili fraze koje odaberemo. Te reklame se pojavljuju na vrhu Google pretraga i izgleda identično kao i ostale pretrage koje Google izbaci za navedene riječi.

Competitive Analysis

Display kampanja je reklama u okviru Google-ove ponude reklama koje se pojavljuje na drugim web stranicama koje imaju dobar promet, a na kojima su smješene Google-ove reklame.
Video reklame na YouTube-u se obićno puštaju prije samog videa i moraju se pregledati 5 sekundi prije nego što dobijemo mogućnost da ih Skip-ujemo.

Link Building

Ovo su reklamne kampanje koje rade uz pomoć Google-ovih alata za analiziranje i optimizaciju samih kampanja. Funkcioniše na način da Google pamti sve korisnike koji su posjetili vaš sajt u prethodnom periodu, te kojima ponovo možemo puštati reklame na drugim sajtovima i društvenim mrežama.

Competitor Keyword Research

Šta su Google plaćene reklame?

Pitate se, “Kako rade Google oglasi?” Imamo odgovore.

 

Google oglasi vam pomažu da se povežete s ljudima koji traže vaše usluge. Ovi se oglasi pojavljuju na vrhu rezultata pretraživanja i djeluju kao obićni rezultati pretrage.

 

Kad korisnik izvrši pretragu usluge, ispiše mu se popis lokalnih tvrtki koje nude tu uslugu. Google oglasi pojavljuju se uporedo s vrhom rezultata, a potom slijede ostali rezultati.

 

Ljudi koji su zainteresirani za vaše proizvode ili usluge odmah će pronaći vaš unos. Oni mogu kontaktirati vašu tvrtku i rezervirati vaše usluge izravno iz ovog oglasa. Google vašoj publici daje mogućnost da pozove ili pošalje poruku kada pronađu vaš oglas.

 

Niste sigurni kako započeti? Javite se, a naši stručnjaci za Google oglase će se pobrinuti za sve ostalo.

Plaćene Google reklame vas stavljaju u sami vrh Google pretrage

Više od polovine pretraživača na Google-u posjećuje trgovinu u toku dana kada je vršio pretraživanje. S Google oglasima lokalnih usluga možete se prikazati na vrhu rezultata kada klijenti pretražuju na Google-u.

 

Oglasi Google lokalnih usluga omogućavaju vam da se povežete sa mušterijama i izgradite povjerenje sa Google garancijom.

Možete  da plaćate samo prikaze osobama koji su zainteresovani za vaše poslovanje i usluge kako ne bi trošili budžet na sve korisnike Google-a.

Nudimo i konstantno analiziranje kampanja i izvještavanje istih, tako da ćete uvijek znati točno kamo ide vaš novac.

Pored toga, izradit ćemo i primijeniti potrebne prilagodbe za vaše oglasne kampanje kako bismo postigli još bolje rezultate. Naša rješenja za upravljanje oglasima sadrže napredno geografsko ciljanje kako bi vam pomogli da postignete idealne kupce.

 

Jednostavno se povežite s potencijalnim geografskim zonama u blizini vašeg lokalnog poduzeća. Geografsko ciljanje pomaže vam da povećate budžet oglasa i povežete se s najvrjednijim kupcima u vašoj blizini.

Engage User
10
Underline

GODINE ISKUSTVA

7
Underline

STRUČNJACI ZA DIGITALNI MARKETING

109
Underline

USPJEŠNI PROJEKTI

446
Underline

ZADOVOLJNI KORISNICI