SEO USLUGE I PISANJE SADRŽAJA

100% Povećanje organskih pratioca za Peach & Lily

Peach & Lily je jedna od orginalnih korejskih kompanija za njegu kože koji su započeli trend korejske ljepote. Imali su lojalnog kupca koji ih prati i prepoznatljiv brend, ali im je nedostajala odgovarajuća online vidljivost.

 

Uz sve veći interes za Korean Beauty, mnoge od najpoznatijih ženskih franšiza za ljepotu su to primijetile pa s počeli ulagati u taj trend, osiguravajući dodatnu vidljivost na rezultatima pretraživanja.

 

Prije nego što su nam se obratili, Peach & Lily u se prijavili za usluge druge SEO agencije, no nakon višegodišnje neuspješne kampanje, udružili su se sa našim mentorima kako bi povećali promet i preglednost pretraživanja.

KAKO SU USPJELI U TOME

Tehnička SEO revizija za pronalaženje problema koji mogu uzrokovati pogreške prilikom pretraživanja web stranice.

SEO na stranici kako bi se stvorila tematska relevantnost na nivou cijele Korejske industrije ljepote, uključujući optimizacije za stranice temeljene na SEO ciljevima.

Konkurentna revizija landscape-a radi pronalaženja mogućnosti pretraživanja u kojima su primarni konkurenti osigurali pozicioniranje.

Analiza nedostatka sadržaja kako bi se poboljšalo indeksiranje i pozicioniranje postojećih dijelova sadržaja.

Backlink Acquistion u publikacijama specifičnim za industriju kako bi se promet, relevantnost i povjerenje od ovih publikacija vratili u Peach & Lily (backlink su prvi faktor za rangiranje van stranice).

137%

Povećanje konverzija

76%

Povećanje prometa

Šta klijenti kažu o nama

Home-11-Testimonial-Icon

Da li želite biti naš sljedeći case study?

Hajde da zajedno radimo kako bi se vaša web stranica bolje pozicionirala za pretrage koje klijenti traže na Google-u.