GOOGLE REKLAME ZA KLINIKU AKUPUNKTURE

Porast od 100% za Yinova centar

Yinova centar jedan je od vodećih klinika za akupunkturu i kinesku medicinu u Americi, a vodi ga najprodavanija autorica Dr. Jill Blakeway sa sjedištem u New Yorku.

 

Iz Yinova centra su željeli da povrate promet i vidljivost nakon što ih je prethodna SEO agencija dovela do duboke penalizacije (uklonivši ih iz Top 100 rezultata pretrage).

 

Naši mentori iz agencije Break The Web su uz pravilno odabrane ključne riječi rangiranje vratili na prvu stranicu Google pretrage i povećana je njihova preglednost i vidljivost na pretraživanjima.

KAKO SU USPJELI U TOME

Tehnička SEO revizija za pronalaženje problema koji mogu uzrokovati pogreške prilikom pretraživanja web stranice.

SEO na stranici kako bi se stvorila tematska relevantnost na cijeloj web stranici s lokalnom akupunkturnom industrijom, uključujući optimizacije za stranice temeljene na SEO ciljevima.

Konkurentna revizija landscape-a radi pronalaženja mogućnosti pretraživanja u kojima su primarni konkurenti osigurali pozicioniranje.

Analiza nedostatka sadržaja kako bi se poboljšalo indeksiranje i pozicioniranje postojećih dijelova sadržaja.

Backlink Acquistion u publikacijama specifičnim za industriju kako bi se promet, relevantnost i povjerenje od ovih publikacija vratii u Yinova Centar (backlink su prvi faktor za rangiranje van stranice).

100%

Povećanje u pretragama

Šta klijenti kažu o nama

Home-11-Testimonial-Icon

Da li želite biti naš sljedeći case study?

Hajde da zajedno radimo kako bi se vaša web stranica bolje pozicionirala za pretrage koje klijenti traže na Google-u.